GİRİŞ
İSTANBUL AKVARYUM’DA YAPABİLECEĞİNİZ BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ 5 ETKİNLİK

İSTANBUL AKVARYUM’DA YAPABİLECEĞİNİZ BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ 5 ETKİNLİK

İstanbul Akvaryum’da Yapabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli 5 Etkinlik

İstanbul Akvaryum’da Türkiye’nin ilk kutup penguenleri olan Gentoo penguenlerini, okyanusların en büyüleyici canlılarından köpek balıklarının farklı türlerini, cüce kayman timsahlarını, Amazon’ların zehirli kurbağalarını ve daha pek çok ilginç canlıyı yakından görebilir ve onlar hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Fakat akvaryum deneyimi bunlarla bitmiyor!

İstanbul Akvaryum, çocuk ya da yetişkin tüm ziyaretçilerine, dünyanın en ilgi çekici canlılarından bazılarını yakından tanıma imkânına ek olarak, unutamayacakları pek çok heyecanlı aktivite de sunuyor. İşte bunlar arasından öne çıkanlar…

1- Köpek Balıklarıyla Dalış

Akvaryumumuzda, 5000 canlının yaşadığı ana tankta okyanusun görkemli canlıları köpek balıklarıyla birlikte dalış yapmanız mümkün! Uzman dalgıçlar eşliğinde gerçekleştirilen, 14 yaşından büyük herkesin katılabileceği köpek balığı dalışı, ziyaretçilere ömür boyu unutamayacakları benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

İstanbul Akvaryum bünyesinde Boğaziçi Sualtı Araştırma Merkezi’nin uzman eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen scuba dalış kurslarına da katılabilirsiniz. Teorik dersler, pratik havuz dersleri ve açık deniz dalışlarından oluşan programın sonunda, dilediğiniz sertifika sistemini seçerek bröve almanız mümkün.

Etkinliklerde gerekli ekipmanlar akvaryumumuz tarafından sağlanmakta, kursa katılacaklarda yüzme bilmeleri dışında bir ön koşul aranmamaktadır.

Bu benzersiz aktivite hakkında ayrıntılı bilgi için, ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2- Balık Besleme

Kayman timsahları, köpek balıkları, vatozlar, orfozlar ve daha pek çok canlının beslenme saatlerinde onlara eşlik etmek istemez misiniz? Uzman akvaristlerimiz akvaryumdaki canlıları beslerken orada olmak, bu ilgi çekici ve öğretici ana tanıklık etmek için sizleri de balık besleme etkinliklerimize bekliyoruz!

Balık besleme saatleri ve etkinlik hakkında detaylı bilgi için, bu sayfaya göz atabilirsiniz.

 

4-Flyride Helikopter Simülasyonu

Flyride Simülasyonu, ziyaretçilere İstanbul ve Türkiye semalarında unutulmaz bir helikopter yolculuğu deneyimleme fırsatı sunuyor. Rüzgar, kar, yağmur gibi gerçekçi efektlerin kullanıldığı, 3 boyutlu helikopter ve kara çekimleri ile hayata geçen bu simülasyon, heyecanlı ve sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyenler için ideal seçenek.

5- Aynalı Labirent

Aynalı Labirent, akvaryum ziyaretçilerine oldukça eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir deneyim sunuyor. Avrupa’nın en büyük interaktif labirenti olan bu alanda, ziyaretçiler dört bir yanlarını saran vahşi hayvan sesleri ve aldatıcı yansımaların ortasında antik totemi bulup labirentten çıkmaya çalışıyorlar.
Aynalı Labirent özellikle çocukların çok ilgisini çeken bir aktivite olsa da, pek çok yetişkin de bu gizemli ortamda keyifli vakit geçiriyor.

Unutmadan;

İstanbul Akvaryum’da yapabileceğiniz aktiviteler bunlarla sınırlı değil… Orijinal bir anı olarak karikatürünüzü çizdirebilir, yeşil ekran teknolojisiyle sıra dışı bir hatıra fotoğrafı çektirebilir, seyir terasında deniz dürbünlerini kullanarak harika bir deniz manzarası izleyebilirsiniz. Ayrıca kendinize ya da yakınlarınıza birbirinden güzel hatıralıklar alabileceğiniz Hediyelik Eşya Dükkanı’nı ziyaret etmeyi de unutmayın!

notification_multiple

E-bültene üye olun

Haberleri ilk duymak ister misiniz?